Kantoor

Bonnier Advocaten bestaat al ruim 30 jaar en is sinds eind 2001 gevestigd in Wijchen, naast Nijmegen. Ons kantoor hecht bijzonder aan een nauwe band met haar cliƫnten en heeft daarom altijd klein willen blijven. Er werken momenteel vijf advocaten en de sfeer binnen het kantoor is informeel en toegankelijk.

Bonnier Advocaten probeert in eerste instantie juridische problemen in onderling overleg te regelen. Dat werkt vaak veel bevredigender voor alle partijen. Het is namelijk vaak niet alleen korter (dus goedkoper) maar ook constructiever. Mensen denken vaak ten onrechte dat advocaten meteen op hoge poten naar de rechter stappen als er geschillen zijn. In acht van de tien gevallen weet Bonnier Advocaten de zaak in goed onderling overleg op te lossen.

Wat niet wegneemt dat daar waar nodig niet geschroomd wordt de gang naar de rechter zo snel als mogelijk in te zetten.

Bonnier Advocaten staat ook diegenen bij die de kosten van een advocaat niet zelf kunnen betalen en daarom in aanmerking komen voor de zogenaamde gefinancierde rechtshulp. Dan betaalt de overheid het grootste deel van de advocaatkosten.

Bonnier Advocaten heeft de nodige specialismen in huis. Iedere advocaat heeft zo zijn of haar eigen (juridisch) terrein waarop hij of zij gespecialiseerd is.