Gratis juridisch (inloop)spreekuur

Een advocaat in de arm nemen. Voor veel mensen is dit een grote stap, die ook nog eens vaak wordt uitgesteld. En dat is jammer. Onze ervaring is namelijk dat hoe sneller een juridisch probleem wordt aangepakt, hoe beperkter de nadelige gevolgen zijn.

Omdat ‘er vroeg bij zijn’ zo belangrijk is en de drempel vaak als hoog wordt ervaren, heeft Bonnier advocaten een gratis inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u kort uw juridische vraag aan een advocaat voorleggen en wordt u kosteloos geadviseerd over de mogelijkheden om het probleem op te lossen. Afhankelijk van de aard van uw vraag zal één van onze advocaten u tijdens het spreekuur adviseren. Om te bepalen welke advocaat u te woord zal staan, vraagt onze secretaresse u bij binnenkomst naar de aard van uw juridische vraag.

Het gratis inloopspreekuur wordt gehouden in onze kantoorlocatie, elke dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur. U hoeft van tevoren geen afspraak te maken. In geval van grote drukte of afwezigheid van de betreffende advocaat kan het voorkomen dat onze secretaresse met u een afspraak maakt voor een gesprek op een ander moment. De inloopafspraak duurt maximaal een kwartier. Nadien kan eventueel een vervolgafspraak worden gemaakt als daar aanleiding voor is.