MR B. (BART) MOLENAAR

advocaat, eigenaar bonnier advocaten

Na het einde van zijn rechtenstudie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam werkte Bart twee jaar als jurist bij een gerechtsdeurwaarder, waarna hij in 1999 werd beëdigd tot advocaat.

Na tien jaar een  advocatenpraktijk te hebben gevoerd, koos Bart in 2009 voor een overstap naar het Openbaar Ministerie, waar hij bijna vijf jaar als Officier van Justitie heeft gewerkt. Aansluitend volgde een periode waarin hij bij Rechtbank Gelderland optrad als rechter-plaatsvervanger. In 2015 keerde hij terug in de advocatuur.

Deze loopbaan heeft Bart gevormd tot een breed georiënteerd jurist, die goed is ingevoerd in de wereld van de rechterlijke autoriteiten. Uiteraard plukken zijn cliënten hiervan de vruchten!

Bart adviseert en procedeert voornamelijk voor ondernemers in het MKB. Hij is goed ingevoerd op vrijwel alle terreinen waar ondernemers mee te maken hebben, zoals contractenrecht, incasso, algemene voorwaarden, beslag- en executierecht, arbeidsrecht, strafrecht etc. Daarnaast voert Bart een familiepraktijk, waarbij de nadruk ligt op echtscheidingen en gezag- en omgangskwesties.

Cliënten typeren Bart als integer, helder, doortastend en analytisch sterk.