Bij Bonnier Advocaten werken momenteel vijf advocaten:

De praktijk van Bonnier Advocaten omvat een zogeheten algemene praktijk, waarbij alle advocaten in meer of mindere mate gespecialiseerd en ervaren zijn op bepaalde rechtsgebieden. De advocaten worden in hun werkzaamheden ondersteund door Marianne Polkamp (secretaresse), Isabel Lamers (secretaresse), Hetty Una (administratie) en Ruben (juridisch medewerker).

Jacques Bonnier houdt zich bezig met de algehele juridisch-inhoudelijke coördinatie en voert een algemene praktijk met de focus op het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht.

Manuela Michiels is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, jeugdrecht, strafrecht, sociaal zekerheidsrecht en rechten van patiënten.

Bart Molenaar voert een hoofdzakelijk ondernemingsgerichte praktijk. Daarnaast voert hij ook een familiepraktijk, waarbij de nadruk ligt op echtscheidingen en gezag- en omgangskwesties.

Rutger Jacobs voert een algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Dirk Dekker voert een algemene praktijk en legt zich met name toe op het contractenrecht, het huurrecht het aansprakelijkheidsrecht en het ondernemingsrecht.