Gratis inloopspreekuur.

Tot 19 januari vervalt het spreekuur
In verband met de lockdown die het kabinet vanwege het Coronavirus heeft afgekondigd organiseren wij tot en met 19 januari 2021
geen inloopspreekuur.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken.
Indien gewenst kunnen wij op verzoek ook beeldbellen (Skype).
Vanzelfsprekend proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen dat de lockdown onze bereikbaarheid negatief beïnvloedt.

Een advocaat in de arm nemen. Voor veel mensen is dit een grote stap, die ook nog eens vaak wordt uitgesteld. En dat is jammer. Onze ervaring is namelijk dat hoe sneller een juridisch probleem wordt aangepakt, hoe beperkter de nadelige gevolgen zijn.

Omdat ‘er vroeg bij zijn’ zo belangrijk is en de drempel vaak als hoog wordt ervaren, heeft Bonnier advocaten een gratis inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u kort uw juridische vraag aan een advocaat voorleggen en wordt u kosteloos geadviseerd over de mogelijkheden om het probleem op te lossen. Afhankelijk van de aard van uw vraag zal één van onze advocaten: Bart Molenaar, Manuela Michiels of Dirk Dekker, u tijdens het spreekuur adviseren. Om te bepalen welke advocaat u te woord zal staan, vraagt onze secretaresse u bij binnenkomst naar de aard van uw juridische vraag.

Het gratis inloopspreekuur wordt gehouden in onze kantoorlocatie, elke dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur. U hoeft van tevoren geen afspraak te maken. In geval van grote drukte of afwezigheid van de betreffende advocaat kan het voorkomen dat onze secretaresse met u een afspraak maakt voor een gesprek op een ander moment.