Een advocaat in de arm nemen: het blijkt in de praktijk voor veel mensen een grote stap en dat is jammer, want meestal geldt dat hoe sneller een juridisch probleem aangepakt wordt, hoe beperkter de gevolgen blijven. Daarbij is het zo dat juridische problemen in een vroeg stadium vaak  makkelijker en effectiever kunnen worden opgelost.

Omdat ‘er vroeg bij zijn’ zo belangrijk is, maar mensen desondanks vaak wachten met het raadplegen van een advocaat, is er het gratis  juridisch inloopspreekuur.
Tijdens het spreekuur  kunt u uw vraagstuk voorleggen en wordt u kosteloos geadviseerd over het probleem en de mogelijkheden die er zijn om het probleem op te lossen.

De advocaten Jacques Bonnier, Manuela Michiels, Bart Molenaar, Dirk Dekker en Rutger Jacobs zullen u tijdens het spreekuur adviseren. Elke advocaat richt zich op één of enkele rechtsgebieden zodat u altijd deskundig wordt geholpen.

Het spreekuur wordt wekelijks op dinsdag tussen 17:00 en 18:00 in Wijchen gehouden, het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken.