mr M.M.J.P. (Manuela) Michiels

advocaat

Manuela Michiels is in 1997 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Sinds april 2010 is zij werkzaam bij Bonnier Advocaten.

Na haar rechtenopleiding heeft zij twee jaar bij de gemeente Maastricht gewerkt, waarna zij een half jaar als juridisch medewerker heeft gewerkt bij een advocatenkantoor in Amsterdam. In 2000 werd Manuela beëdigd als advocaat en heeft zij achtereenvolgens als advocaat gewerkt in Amsterdam, Eindhoven en Wierden.

Voorts is Manuela in 2005 en 2006 werkzaam geweest als plaatsvervangend secretaris bij het Regionaal Medisch Tuchtcollege te Eindhoven.

Manuela Michiels is hoofdzakelijk werkzaam in de personen- en familierechtpraktijk (echtscheidingen, omgangsregelingen, gezags- en alimentatiekwesties). Daarnaast is zij gespecialiseerd in het jeugdrecht, strafrecht, sociale zekerheidsrecht (bezwaar en/of beroep betreffende alle beslissingen van het UWV, de SVB, de gemeenten alsook de belastingdienst) en rechten van patiënten. Ook bezit zij de bevoegdheid voor het uitvoeren van strafpiketten, Bopz-piketten en piketten huiselijk geweld.

Manuela Michiels is lid van de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland de (VPAN). De VPAN organiseert regelmatig cursussen en bijeenkomsten voor haar leden, zodat u er van op aan kunt dat ook psychisch kwetsbaren voor rechtshulp bij Manuela aan het juiste adres zijn.

U kunt Manuela Michiels bereiken door te bellen naar het algemene kantoornummer (024-366-1735). Ook is zij per e-mail bereikbaar door te mailen naar: info@bonnieradvocaten.nl of door gebruik te maken van het contactformulier op onze contactpagina.