Na zijn rechtenstudie in Nijmegen en Berlijn is Rutger Jacobs vanaf 2008 in Aken (Duitsland) werkzaam geweest als juridisch adviseur voor de Euregio Maas-Rijn. Ter bevordering van de grensoverschrijdende arbeidsmarkt hield Rutger zich hier voornamelijk bezig met de arbeids-, sociaal- , belasting- en Europeesrechtelijke problemen, waar werknemers en werkgevers tegenaan lopen.

In 2010 heeft Rutger Jacobs de overstap naar de advocatuur gemaakt en heeft hij zich bij Van der Putt Advocaten in Venray ruim drie jaar gericht op de algemene (civielrechtelijke) praktijk. Rutger stond hier zowel particulieren als ondernemers bij en heeft in deze periode uitgebreide kennis van het procesrecht opgedaan.

Per 1 augustus 2013 voert Rutger bij Bonnier Advocaten een algemene praktijk, waarbij hij zich voornamelijk toelegt op het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht, het ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht.
Rutger is daarnaast actief als aanklager amateurvoetbal bij de KNVB.

U kunt Rutger telefonisch bereiken via het algemene kantoornummer (024-366-1735). Daarnaast is hij per e-mail bereikbaar: r.jacobs@bonnieradvocaten.nl . Ook kunt u, indien u contact wenst op te nemen met Rutger Jacobs, gebruik maken van het contactformulier op onze contactpagina. Het LinkedIn-profiel van Rutger Jacobs kunt u bekijken door op onderstaande logo te klikken.

To LinkedIn Profile